Revista Nunta
Flori si deco

Buchete de mireasa all white reinterpretate

image Postat la: 11.04.2016 - 01:25
image Revista Nunta
Buchete de mireasa all white reinterpretate

Industria nuntilor se indreapta, in fiecare an, in cate o noua directie in ceea ce priveste paleta cromatica si acordul stilistic. Chiar si muzica, stilul fotografiilor si lina aranjamentelor florale se poate schimba de la an la an. Nici rochile de mireasa nu fac exceptie de la toate aceste schimbari de tendinte si daca pana 10 ani, o rochie de mireasa intr-o alta nuanta in afara de crem sau alb era considerata o extravaganta, astazi rochiile de mireasa sunt afisate in cele mai inedite culori, de la pasteluri blande pana la culori de-a dreptul indraznete, ca rosul. Oricat de mult s-ar schimba trendurile, cu siguranta clasicul alb va ramane intotdeauna la moda. Tocmai de aceea, nu putine sunt miresele care aleg sa isi intregeasca imaginea nuptiala cu buchete de flori obtinute exclusiv din elemente albe, poate presarate din loc in loc cu accente pastelate, accesorii non-vegetale sau aplicatii metalice. Buchetele de mireasa all white pot fi clasice sau de-a dreptul spectaculoase, elegante sau boeme, in functie de tema nuntii, de forma buchetelor si de florile alese. Buchetele de mireasa din cale sau buchetele de mireasa din trandafiri albi sunt potrivite pentru nuntile formale, foarte elegante, si necesita o rochie pe masura, croita in stil sirena sau cu ample poale de printesa.

Buchetele de mireasa all white care sunt concepute cu precadere in special din floarea miresei, sau gypsophila) sunt potrivite nuntilor cu aer romantic, usor retro. In acelasi timp, buchetele de mireasa din lacramioare sunt recomandate unei mirese care isi doreste o nunta mai putin formala, eventual desfasurata intr-un spatiu neconventional.

O alta floare indragita si aleasa de viitoarele doamne pentru buchetul de mireasa all white este bujorul. O astfel de floare bogata este recomandata pentru o nunta eleganta insa in combinatie cu alte flori, asa cum ar fi ranunculus, lisianthus sau gypsophila, bujorii pot fi adaptati in orice tip de buchet de mireasa all white.

buchet-mireasa-all-white-8 buchet-mireasa-all-white-7 buchet-mireasa-all-white-6 buchet-mireasa-all-white-5 buchet-mireasa-all-white-4 buchet-mireasa-all-white-3 buchet-mireasa-all-white-2 buchet-mireasa-all-white-1

 

Foto Kryvenok Anastasiia/Shutterstock, serav/Shutterstock, LuckyImages/Shutterstock, Guas/hutterstock, Kopytin Georgy/Shutterstock, Tymonko Galyna/Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste