Revista Nunta
Primul pas

Buchete cu trandafiri ca sa spuna "DA" si sa infloreasca dragostea

image Postat la: 17.12.2019 - 13:17
image Revista Nunta
Buchete cu trandafiri ca sa spuna

“Te iubesc, vrei să fii soția mea?”, o întrebi în timp ce te așezi în genunchi și îi înmânezi inelul... Emoții, infinite emoții, și timpul pare că se oprește în loc și îți face inima să bată mai puternic în piept… Acestei întrebări al cărei răspuns îl aștepți cu nerăbdare îi stă foarte bine alături și un buchet de flori deosebit, care să vorbească de la sine despre sentimentele tale și de dorința de o avea alături de tine pentru tot restul vieții.

Chiar dacă inelul îți exprimă în mod evident intențiile, un buchet de flori este o reconfirmare creativă și surprinzătoare a declarației tale de dragoste și va avea o valoare deosebită pentru regina inimii tale. Datorită simbolisticii, frumuseții și nobleții lor, trandafirii se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite flori atunci când vine vorba de exprimarea iubirii, iar un buchet de flori care să îi includă poate fi alegerea perfectă pentru a-i cere mâna.

Așadar, surprinde-o nu doar cu inelul de logodnă, ci și cu un buchet floral superb care să îi facă inima să zâmbească și să spună mai repede “da”. Trandafirii pot avea ce culoare îți dorești sau crezi că ar fi pe placul ei și pot fi combinați cromatic și colorist în nenumărate feluri astfel încât să îi aducă zâmbetul pe chip. Iar dacă într-un moment atât de emoționant îți este greu să îți găsești cuvintele, poți opta pentru o anumită culoare a trandafirilor care să vorbească în locul tău despre ceea ce simți pentru ea.

Astfel, trandafirii roșii sunt un simbol al pasiunii, al iubirii îndelungate și al romantismului, în timp ce trandafirii roz exprimă admirație, fericire, delicatețe și bucurie, iar cei galbeni exprimă căldură sufletească, spirit ludic și lumina fericirii. Și cei albi sunt extrem de fermecători, un simbol al unui nou început, iar cei portocalii exprimă entuziasm, energie și dorința arzătoare de o avea alături de tine cât mai repede. Pe de altă parte, trandafirii crem sau piersicii sunt o manieră elegantă de a-i spune că o iubești și că o apreciezi nespus, iar cei mov deschis sunt pur și simplu o mărturisire despre sentimente delicate, dar puternice, despre angajamentul de a face această relație să crească și să evolueze.

Avem pentru tine câteva propuneri de buchete florale cu trandafiri, perfecte pentru a-ți acompania cererea în căsătorie:

Roșul exprimă cel mai bine intensitatea sentimentelor, iar cu acest buchet special cu 25 de trandafiri și 10 bujori o vei impresiona cu siguranță. Focul roșului este perfect pus în evidență de oranjul freziilor și de bobițele de viburnum.

 

 

 

 

Știm, dragostea ta este atât de mare încât nu poate încăpea în nimic, dar poate că este mai bine exprimată printr-o scrisoare pe care să i-o înmânezi personal și care să conțină și inelul, și florile ei preferate (lalele, trandafiri și frezii).

 

Dacă vrei un buchet altfel, atipic, care să combine eleganța trandafirilor pastelați cu exotismul florilor de strelitzia și energia dinamică a firelor de veronica albă, atunci acesta poate fi buchetul în fața căruia îți va spune “da”.

 

 

 

Buchetul Tender Surrender poate fi o adevărată declarație de dragoste, dar și de tandrețe, romantism și promisiunea că da, veți fi fericiți împreună. Roșul florii de amaryllis și rozul fucsia al lalelelor sunt echilibrate de nuanțele calde ale trandafirilor, ale hortensiilor și freziilor gingașe.

 

 

Acest buchet solar îți poate spune cel mai bine povestea despre un început împreună. Orhideele cymbidium sunt flori gingașe și parfumate și se îmbină într-un tot cromatic unitar în acest buchet cu trandafiri, tillandșia și lalele, la fel ca sentimentele și destinele voastre.

 

Sursa foto: www.baiatulcuflori.ro

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste