Revista Nunta
Artisti

Bella Santiago & Trupa Jukebox

image Postat la: 17.08.2019 - 08:16
image Revista Nunta
Bella Santiago & Trupa Jukebox

Trupa Jukebox ridica publicul in picioare la fiecare eveniment pe care il sustine si acest lucru se intampla de vreo 20 de ani. Fie ca interpreteaza cover-uri, fie ca-si prezinta piesele proprii, Trupa Jukebox face spectacol live si audienta pleaca de fiecare data cu dorinta de a-i revedea si cu amintirea unui show de neuitat.

 

 

Revista NUNTA: Exista diferenta de gusturi in materie de muzica in functie de evenimentul la care cantati sau toata lumea solicita cam aceleasi piese de la voi?


JUKEBOX: Nu prea se intampla sa aleaga clientii piesele pe care le cantam. In general, playlist-ul il facem noi la fata locului sau chiar spontan in timpul evenimentului, in functie de atmosfera si public. Cei care aleg Jukebox & Bella Santiago la evenimentul lor sunt, de obicei, familiari cu concertele noastre, stiu ca suntem versatili, adaptabili la orice tipologie de public, si au incredere ca vor avea un super show live. Cam acesta este feedback-ul lor: ei se lasa pe mainile noastre, apreciaza in mod deosebit experienta instrumentistilor si vocile, nebunia, veselia si energia de pe scena, interactiunea permanenta cu publicul (consideram publicul ca fiind cel mai important membru al trupei). Unii chiar ne-au zis ca vin la concertele noastre pentru terapie, ca se relaxeaza si se incarca cu energie pozitiva. Pana la urma, la un eveniment, nu e vorba despre anumite piese, ci este important sa ai un ring de dans plin, lumea sa cante si sa danseze alaturi de trupa, sa existe emotie, chimie si un flux pozitiv de energie intre muzicieni si public.

 

 

Revista NUNTA: Care sunt piesele care se bucura de cel mai mare succes la public dintre cele proprii? Dar dintre cover-uri?


JUKEBOX: Dintre piesele noastre, probabil ca cele mai iubite sunt “Picuri de rai”, “Auzi cum bate”, “Vocea ta”, “Ma intorc zi de zi”, “Army of Love” si “Sa vina vinerea”, in general piesele care au fost pe radio/tv sau au milioane de vizualizari pe platformele de streaming. Dintre cover-uri ar fi foarte greu sa mentionam anumite piese deoarece avem un playlist de cateva sute de piese, de la muzica traditionala sau slagare romanesti, rusesti sau grecesti pana la hituri internationale funk, pop, latino, reggae sau rock. Dar putem spune ca, in general, sunt preferate piesele cu multa energie care nu te lasa sa stai pe scaun si cele la care publicul poate canta cu usurinta alaturi de trupa.

 

Credit foto: Andrei Apostol

Interviu de: Nouria Nouri

Redactorul coordonator al Revistei NUNTA, Nouria Nouri, alaturi de Bella Santiago si Trupa Jukebox

 

CONTINUAREA ARTICOLULUI O POTI CITI IN NUMARUL 16 AL REVISTEI NUNTA, THE SHOW & VENUES EDITION.

POTI ACHIZITIONA REVISTA DIN RETEAUA NATIONALA INMEDIO, DE LA CHIOSCURILE DE PRESA PARTENERE SAU ONLINE

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste