Revista Nunta
Flori si deco

Aranjamente florale pentru nunta marca Events by Carmen Ionita

image Postat la: 15.11.2016 - 19:08
image Revista Nunta
Aranjamente florale pentru nunta marca Events by Carmen Ionita

Unul dintre cele mai solicitate servicii oferite de echipa Events by Carmen Ionita, pe langa organizarea evenimentelor de vis, se numara buchetele si aranjamentele florale pentru nunti. Fiecare dintre acestea este o creatie unica, personalizata dupa preferintele mirilor si in ton cu tema generala a nuntii. Vedele incontestabile ale colectiei sunt aranjamentele concepute in sfesnicele de sticla sau din metal insa la fel de spectaculoase sunt si aranjamentele in suporturi la nivelul mesei sau construite in cutii elegante. In plus, artistii florilor de la Events by Carmen Ionita au nascocit inedite aranjamente pentru evenimente in vaze inalte din sticla transparenta. Trandafirii, hortensiile si lalele se numara printre florile preferate pentru astfel de suporturi insa in functie de sezon si, desigur, gusturi, acestea pot fi inlocuite. Din toate creatiile spectaculoase care au decorat evenimentele fericite de-a lungul timpului, am ales astazi cateva dintre ele pentru a contura o imagine generala.

Pentru povestile evenimentelor de succes si pentru mai multe imagini cu aranjamentele pentru nunta si buchetele de mireasa, vizitati blogul Events by Carmen Ionita.

aranjament-nunta-carmen-ionita-13 aranjament-nunta-carmen-ionita-10 aranjament-nunta-carmen-ionita-9 aranjament-nunta-carmen-ionita-4 aranjament-carmen-ionita-15 aranjament-carmen-ionita-14 aranjament-carmen-ionita-7 aranjament-carmen-ionita-3 aranjament-nunta-carmen-ionita-11 aranjament-nunta-carmen-ionita-6 aranjament-nunta-carmen-ionita-5 aranjament-carmen-ionita-12 aranjament-carmen-ionita-1

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste