Revista Nunta
Real Weddings

Alina si Andrei: Cununie all white, Simplu & Elegant

image Postat la: 03.09.2015 - 01:02
image Revista Nunta
Alina si Andrei: Cununie all white, Simplu & Elegant

Cununia Alinei si a lui Andrei a fost un eveniment spectaculos, simplu in aparenta si  foarte elegant. Faptul ca am avut prilejul sa organizez acest eveniment, a fost in egala masura o surpriza si o onoare. Iata de ce: Alina s-a documentat pe internet si si-a trimis, in recunoastere, parintii pentru a discuta cu trei organizatori de nunti, printre care si agentia noastra.

Parintii au venit doar la mine, am discutat, m-au anuntat ca pleaca in concediu si se intorc sa semneze contractul. Mi-am spus in gand ca am primit o pereche de papuci eleganti. Asadar, mare mi-a fost mirarea cand parintii Alinei, proaspat intorsi din concediu, au venit sa semneze contractul.

Despre acestia, ca de altfel despre toate persoanele cu care am interactionat la acest eveniment, nu am decat cuvinte frumoase: parintii Alinei sunt niste persoane minunate, cu care am comunicat excelent, probabil ca si datorita faptului ca mama miresei lucreaza in domeniul meu – dupa ce a cochetat o vreme cu event planing-ul, a deschis un magazin cu rochii de mireasa in Constanta.

Deci vorbeam aceeasi limba, stiau sa organizeze un eveniment si m-au ales pe mine. Multumesc!

Tema evenimentului: simplu si elegant. Suna floare la ureche, dar adevarul este ca „simplu si elegant” este definitia unei provocari in organizarea unui eveniment.

Preview (1) Preview (3) Preview (12) Preview (27) Preview (29)

Citeste continuarea pe blogul echipei Events by Carmen Ionita, agentie organizare evenimente

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste