Revista Nunta
Urban Chic

Alexander Hotel ofera posibilitatea de a castiga o nunta complet gratuita!

image Postat la: 22.11.2015 - 14:14
image Revista Nunta
Alexander Hotel ofera posibilitatea de a castiga o nunta complet gratuita!

Organizarea unei nunti poate fi un efort sustinut si este un proces de durata, presarat de emotii si de momente de neuitat. In cinstea acestui lucru, Alexander Hotel ofera unui cuplu norocos sansa de a castiga o nunta gratuita, de la A la Z! Tot ce au de facut mirii este sa semneze contractul de nunta la Alexander Hotel pana la 31 decembrie pentru un eveniment din 2016 si pot castiga o nunta de vis pentru 150 de invitati. Marele premiu presupune meniuri de 62 de euro pentru toti oaspetii,  formatie sau DJ,  precum si pachetul floral complet, adica buchele pentru mireasa si pentru nasa, aranjamentele centrale si decorarea prezidiului, lumanari si cocarde pentru mire si nas. In plus, toate detaliile print, respectiv place carduri, meniuri si numerele de mese fac parte din cadoul Alexander Hotel pentru cuplul castigator!

Surprizele nu se termina aici pentru ca in cadrul aceluiasi concurs, exista un premiu II care consta in meniuri pentru 50 dintre invitatii mirilor si un DJ care sa incinga atmosfera. In plus, si castigatorii locului II vor beneficia de pachetele florale si print complete.

Pentru ca toate lucrurile bune vin in numar de trei, Alexander Hotel ofera si premiul al III-lea, format din candy bar gratuit, hostess pentru primirea si directionarea invitatilor, DJ profesionist, precum si pachetele florale si print.

Hotelul Alexander dispune de nu mai putin de 10 sali pentru evenimente, cu capacitate incepand de la 50 de oaspeti pana la 1000 de persoane care se pot bucura alaturi de tinerii casatoriti.

Citeste continuarea in sectiunea speciala dedicata evenimentului Mariage Fest 2015

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste