Revista Nunta
Costum de mire

Alege un sacou care ti se potriveste!

image Postat la: 01.10.2019 - 18:40
image Revista Nunta
Alege un sacou care ti se potriveste!

Un sacou in care sa arati impecabil trebuie sa indeplineasca anumite conditii de care sa tii cont. Sigur ca e important sa imbraci un sacou care-ti place, dar nu face rabat de la respectarea regulilor dupa care trebuie sa-l alegi.

1. Sacou cu un singur rand de nasturi

Acesta este potrivit pentru barbatii mai mici de inaltime si solizi. Daca faci parte din aceasta categorie, poti alege si un sacou cu un nasture pe care sa-l tii inchis. Vei observa si tu ca acel V care se formeaza te avantajeaza, dand senzatia ca esti mai inalt si mai suplu.

 

 

2. Sacou cu doua randuri de nasturi

Barbatii inalti si slabi vor arata impecabil in acest tip de sacou. Conditia este sa tineti toti nasturii incheiati pentru ca sacoul sa va avantajeze silueta.

3. Sacou cu revere late

Reverele late ale unui sacou au un secret pe care domnii preocupati de felul cum arata, l-au aflat. Acestea dau senzatia de spate lat si talie subtire. Prin urmare, daca nu esti structurat asa, dar ti-ar placea sa fii, alege sacoul cu revere late.

 

4. Sacou cu pattern

Avand in vedere ca pattern-ul poate fi regasit sub forma de buline, dungi, linii, modele in relief, este evident faptul ca acest gen de sacou se potriveste unui mire nonconformist, dornic sa epateze.

5. Sacou de catifea

Acesta se potriveste mirilor care sunt in pas cu moda si nu fac rabat de la calitate. Mereu actuala si pretioasa, catifeaua se potriveste barbatului sarmant, elegant, dar care are curajul sa incerce chiar si culori indraznete pentru sacoul sau, fara teama de a gresi. Un sacou de catifea verde ori albastru va atrage toate privirile

 

 

Credit foto: Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste