Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Afirmatii pentru eliberarea stresului si pentru a-ti calma mintea inainte de nunta

image Postat la: 24.12.2019 - 10:55
image Revista Nunta
Afirmatii pentru eliberarea stresului si pentru a-ti calma mintea inainte de nunta

Știm cu toții că stresul de dinaintea unei nunți poate fi copleșitor și că, oricât am încerca, uneori gândurile nu tocmai prietenoase ne acaparează cu totul. Iată câteva afirmații pe care să ți le spui înaintea evenimentului, pe cât de des poți sau simți nevoia, pentru a scăpa de sentimentele de stres, neliniște și anxietate. Te vor ajuta să te relaxezi și să rămâi calmă, să te bucuri cum se cuvine de propria nuntă, dar și lași bucuria și fericirea sa îți cuprindă sufletul în cea mai frumoasă zi a voastră.

Afirmații pentru eliberarea stresului și a anxietății de dinainte de nuntă

Inspir și expir profund, mușchii mi se relaxează și toată tensiunea pe care o simțeam se topește ca un cub de gheață.

Aleg să fiu calmă și să mă concentrez numai asupra gândurilor pozitive și bune.

Această rochie a fost făcută pentru mine, sunt o mireasă frumoasă. În ochii lui sunt mireasa vieții lui și îi simt privirea încurajatoare și plină de iubire cum mă învăluie de-a lungul întregii zile.

Foto: By Gavrylovaphoto /Shutterstock

Radiez o energie pozitivă a păcii și a armoniei și o primesc la rândul meu.

Sunt extrem de entuziasmată și abia aștept să mă căsătoresc cu cel mai bun prieten al meu și cel mai iubitor om pe care îl cunosc.

Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru ca această nuntă să iasă bine. Și viitorul meu soț la fel. Am pus iubire în organizarea ei. De aceea, o să fie un eveniment minunat.

Mă simt confortabil cu tot ceea ce se întâmplă astăzi, în prezent, în această zi.

Astăzi îmbrățișez bucuria, iubirea, calmul și fericirea în locul a orice altceva. Sunt încrezătoare că vom avea o nuntă superbă fiind universul vrea ca noi să fim bucuroși, calmi, iubitori și fericiți.

Iubirea este cea mai puternică forță din univers și acolo unde este ea, lucrurile se așază de la sine. Am de aceea încredere că nunta aceasta va ieși minunat.

Simt iubirea prin toți porii mei atunci când spunem “da” la cununia civilă și în timpul cununiei religioase. Sunt profund recunoscătoare că ne-a fost dat să trăim o așa iubire.

Sunt plină de vitalitate și forța iubirii mă ajută să îmi mențin energia intactă de-a lungul întregii zile și serii.

După nuntă, vom fi la fel de fericiți și îndrăgostiți ca înainte, poate chiar mai mult. Avem parte de cea mai romantică lună de miere.

Sunt înconjurată numai de oameni care mă iubesc, îmi vor binele și se bucură pentru mine. Este imposibil ca ceva să nu meargă bine.

La rândul meu, îi iubesc pe toți și pe fiecare în parte. Merităm să avem o zi frumoasă și să creăm amintiri frumoase împreună.

Dacă apar mici probleme, se rezolvă cu ușurință și umor. Am parte de sprijin din interior și din exterior.

Avem parte de cea mai frumoasă nuntă, indiferent de vreme.

Furnizorii mei sunt oameni de cuvânt, ce mă bucur că am colaborat cu ei. Știu că vor face tot ce pot ei mai bine pentru ca totul să iasă bine.

Mă bucur de fiecare moment al nunții noastre și am încredere că totul va decurge chiar mai bine decât speram. Iar când nunta se va încheia, o să fiu mândră de noi și fericită.

Ce zi minunată! Sunt atât de iubită! Sunt atât de fericită!

Sunt atât de fericită!

Mulțumesc.

 

Foto cover: By Daria_Cherry /Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste