Revista Nunta
News

Adelina Pestritu si Virgil Steblea au facut cununia civila

image Postat la: 03.07.2019 - 22:09
image Revista Nunta
Adelina Pestritu si Virgil Steblea au facut cununia civila

Pe 3 iulie 2019, Adelina Pestritu si Virgil Steblea s-au casatorit la Primaria sectorului 1. Au vrut o ceremonie discreta, motiv pentru care in momentul semnarii actului care i-a transformat in cateva minute in sot si sotie, au fost prezenti doar nasii celor doi: Aura si Daniel Rafte. 

Alegerea datei de 3 nu a fost intamplatoare, asa cum explica Adelina pe blogul ei: "Pe 30 martie am pornit la drum in calitate de cuplu, pe 3 august s-a nascut Zenaida-Maria, fetita noastra, pe 13 este nascut sotul meu. Cifra 3 se afla in contextul multor evenimente frumoase si importante din viata noastra".

Daca in acest moment al vietii lor si-au dorit sa fie discreti, pe 20 iulie, cand va avea loc nunta, lucrurile vor sta cu totul altfel. Adelina a anuntat evenimentul inca din luna mai si asteapta sa-i fie aproape sute de invitati. De asemenea, ea si-a anuntat fanii ca rochia de mireasa ii va fi realizata de Pronovias.

Astazi, cand a surprins cu vestea ca, in sfarsit, s-a casatorit cu iubitul ei, Virgil, a tinut sa precizeze si ca in buletin a preluat si numele sotului si ca de acum incolo o cheama Pestritu Steblea Adelina Ioana, dar doar in acte. Numele sau de influencer si persoana publica ramane cel cu care s-a consacrat in showbizz-ul romanesc: Adelina Pestritu.

Credit foto: www.edamagazine.ro

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste