Revista Nunta
Accesorii

Ada Condeescu: 10 lucruri esențiale și sugestii personale

image Postat la: 19.02.2019 - 18:16
image Revista Nunta
Ada Condeescu: 10 lucruri esențiale și sugestii personale

Visul

Cred că e important să-ți lași libere gândurile și să știi ce vrei cât mai la început. În felul ăsta nu vor apărea nemulțumiri sau regrete după. Fă un exercițiu de imaginație, în care voi doi sunteți înconjurați de oamenii dragi. Unde sunteți? Ce spațiu vă definește? Cum sunteți îmbrăcați?  

 

Rochia

E greu să te hotărăști asupra rochiei. Știu. Stabilește-ți în minte atuurile fizice și caută modele potrivite pentru trupul tău. Te poate ajuta stabilirea unei epoci. Caută fotografii cu rochii din acea vreme sau cu femei din perioada respectivă pe care le admiri și vezi tiparele. Echilibrul între eleganță și confort este important. Nu uita de nuanțe și de material. Trebuie să te reprezinte în totalitate.  

 

Pantofii

Nu te încălța cu pantofi pe care nu i-ai purtat până atunci. Comandă-i din timp și poartă-i măcar de două ori pentru un timp mai îndelungat. Încearcă un mic contrast cu rochia, nu-ți fie teamă!  

 

Accesorii

Pentru mine, în ziua nunții, trebuie să fii cât mai naturală din toate punctele de vedere. Încearcă să nu ai o imagine prea încărcată, în care și rochia și pantofii și bijuteriile să fie puternice. Dacă rochia are aplicații sau dantele, niște cercei frumoși, care să-ți evidențieze linia gâtului, vor fi suficienți.  

 

Make-up

Dimineața nunții nu este momentul să încerci variante de machiaj. S-ar putea să fii dezamăgită și să ai un atac de panică. Dacă nu știi exact ce vrei, testează niște variante cu câteva zile înainte, fotografiază-te și gândește-te. Încearcă să nu creezi un efect de mască, astfel încât să fii recunoscută când îți dai voalul la o parte. shutterstock_285928406 Foto Oleg Gekman/ Shutterstock  

 

Surprize

Stabilește cu partenerul dacă vreți să aveți totuși măcar un secret, unul față de altul, pe care să-l devoalați în ziua nunții. Pot fi ținuta, florile sau chiar un moment al serii.  

 

Spațiul

Simplitatea este de obicei cea mai bună variantă. E vorba despre voi, nu despre cât de mari sunt buchetele pe masă. Încearcă să ai mesele apropiate, pentru ca invitații să nu se simtă excluși. Stabilește un loc de dans, unul pentru muzică și chiar un lounge, unde oamenii pot conversa fără să stea la mese.  

 

Cromatică

Armonia va fi un punct-cheie și în ziua nunții. Culorile trebuie să se potrivească cu spațiul deja existent, cu atmosfera lui. Luminile, florile, vesela, fețele de masă (dacă există) trebuie să se îmbine subtil și să facă parte din locul ales.  

 

Uită de tradițiile americane!

Nu te conforma! Dacă nu simți nevoia să ai „bachelorette party“ sau copii care să arunce cu flori înainte de intrarea în biserică, nu o face. Încearcă să simți lucrurile și să vezi cum ești tu de fapt. Nunta este o uniune între voi doi. Cu cât ești mai liber de toate constrângerile, cu atât vei fi mai adevărat.  

 

Nașii spirituali

Este minunat să ai alături de tine în ziua asta, și de acum încolo, oameni în care ai încredere, pe care îi admiri și care îți sunt aproape cu adevărat. Gândește-te bine cu cine vrei să mergi în acest drum.  

Consemnat de Oana D. Botezatu

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste