Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

A cincea editie a vernisajului Inspiration Challenge by AVON

image Postat la: 12.02.2018 - 17:54
image Revista Nunta
A cincea editie a vernisajului Inspiration Challenge by AVON

O noua echipa de artisti, o noua serie de lucrari, o noua colectie de parfumuri AVON

Frumusetea si arta au fost aduse din nou impreuna la cea de-a cincea editie a vernisajului Inspiration Challenge by AVON, care a avut loc miercuri, 7 februarie, la Galeria The Hub Iorga 5. Anul acesta, opt artisti – fotografi si ilustratori – au acceptat provocarea de a se lasa inspirati de cea mai noua colectie de parfumuri AVON si de parfumurile iconice din portofoliul brandului.

Cea de-a cincea editie Inspiration Challenge a avut tema HER MANY FACES, care vorbeste despre multilateralitatea femeilor si despre nenumaratele stari, sentimente si roluri pe care acestea le pot imbratisa. Tema a fost inspirata de colectia EVE Discovery, care cuprinde parfumuri potrivite unor momente, stari de spirit sau sentimente:

Eve Confidence este un parfum potrivit femeilor increzatoare, extrovertite, care inspira determinare in fiecare clipa. Confidence este o aroma proaspata, care combina notele florale cu cele lemnoase.

Eve Alluring este aroma ideala pentru femeile seducatoare, pasionale si fascinante, un amestec de note exotice si lemnoase, intregite de mosc fermecator.

Ambele parfumuri sunt lansate oficial chiar astazi in Brosura AVON si pe avon.ro, urmand ca in cursul primaverii sa li se alature Eve Elegance, o aroma care transmite rafinament prin fiecare nota.

„Cu Eva Mendes ca imagine si doua arome contrastante - Eve Confidence, dinamica si efervescenta si Eve Alluring, cu note romantice si senzuale -, colectia Eve Discovery este o noua expresie a complexitatii noastre. Ea ne-a servit ca inspiratie in momentul alegerii temei evenimentului, Her Many Faces, si provocarii pentru artisti. In lucrarile expuse, puteti admira laturi, stari si expresii feminine care formeaza impreuna tipul de frumusete completa pe care suntem mandri sa il atribuim femeii AVON” ne-a povestit in cursul serii Andreea Moldovan, noul General Manager AVON Romania, Moldova, Bulgaria, Albania si Macedonia.

Astfel, implicarea artistilor a depasit realizarea lucrarilor pornind de la parfumurile care le-au servit drept inspiratie in cadrul Inspiration Challenge, acestia fiind provocati, totodata, sa ilustreze - prin lucrarile lor - multilateralitatea femeilor si nenumaratele stari si sentimente pe care acestea le pot imbratisa.

A. Runcanu_Inspiration Challenge by AVON Inspiration Challenge by AVON - LTB Inspiration Challenge by AVON__Viva la Vita Inspiration Challenge by AVON_Adi Bulboaca Inspiration Challenge by AVON_Adriana Gheorghe Inspiration Challenge by AVON_Andrei_Runcanu Inspiration Challenge by AVON_Nico Grigore Inspiration Challenge by AVON_Tomorrow

Artistii care au spus DA provocarii Inspiration Challenge in acest an sunt:

Fotografie:

Adi Bulboaca, inspirat de Eve Alluring

Andrei Runcanu, inspirat de Premiere Luxe

Marta Popescu, inspirata de Eve Confidence

Nico Grigore, inspirata de Viva la Vita

Ilustratie:

Adriana Gheorghe, inspirata de colectia Rare (Pearls si Gold)

Alexandru Nimurad, inspirat de colectia Today, Tomorrow, Forever

Amina Burloiu, inspirata de colectia LUCK (For Her si La Vie)

Ana Ban Ana, inspirata de Little Black Dress

„Ca in fiecare an, povestea Inspiration Challenge by AVON continua, asa ca lucrarile expuse la eveniment vor fi licitate in scop caritabil, urmand ca fondurile sa fie alocate in totalitate Asociatiei M.A.M.E., pentru sustinerea programelor de terapie emotionala de care copiii diagnosticati cu cancer au atata nevoie” a declarat Stela Toderascu, Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania si Moldova.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste