Revista Nunta
Spectacol

8 lucruri pe care trebuie sa le faci in saptamana nuntii

image Postat la: 14.09.2016 - 08:50
image Revista Nunta
8 lucruri pe care trebuie sa le faci in saptamana nuntii

Saptamana dinaintea marelui eveniment poate fi una dintre cele mai incarcate perioade din viata de cuplu. Stresul isi poate spune cuvantul, problemele aparute din scurt au nevoie de solutii urgente, unii dintre invitati nu au confirmat inca prezenta si lista poate continua. In astfel de situatii, care este cel mai bun lucru pe care il poate face o mireasa? Fa un pas in spate, respira si relaxeaza-te pentru ca intotdeauna exista o solutie. De asemenea, ca sa fii sigura ca totul va decurge asa cum ti-ai dorit, iata cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le faci in aceasta saptamana.

Probeaza intreaga tinuta de mireasa cu voal, crinolina, pantofi si orice alt accesoriu pe care il vei purta in ziua nuntii astfel incat sa te asiguri ca te poti misca in voie si ca nu necesita modificari de urgenta.

Nu iti bate capul cu sarcinile de la munca. Ia-ti concediu si amana pana dupa nunta orice proiect major. La fel de bine ai putea sa iti inchizi telefonul de munca si sa redirectionezi corespondenta de serviciu.

Dormi cat de mult se poate. Desigur, acest lucru nu inseamna sa te trezesti in fiecare zi la ora 14.00 insa cu siguranta iti va prinde bine sa te bagi in pat mai devreme astfel incat in ziua cea mare sa fii odihnita.

Daca plecati in luna de miere imediat dupa nunta, asigura-te ca ai bagajele facute. Chiar si dupa marele eveniment vor fi cateva zile de agitatie in care vei avea alte lucruri de rezolvat iar daca amani bagajele pana in ajunul plecarii, vei adormi tarziu si te vei trezi obosita astfel incat nu te vei putea bucura din plin de aceste zile.

shutterstock_336423716

Fa curatenie in casa. O parte dintre rude vor ajunge cu siguranta acasa la miri sau la parintii acestuia motiv pentru care, oricat de incarcata ar fi saptamana, trebuie sa gasesti cateva ore pentru a face curat in casa si pentru a-ti face proviziile.

Fa-ti timp pentru persoana iubita. Toata agitatia, pana la urma, este iscata de un eveniment major care are in centru povestea voastra de dragoste, este despre voi doi si trebuie sa va faceti timp unul pentru celalalt in aceste ultime zile de burlacie pentru a nu pierde din vedere acest lucru. Nunta nu este despre formatie si icrele de la aperitiv, ci despre doi oameni care se iubesc. Nu uitati acest lucru in iuresul pregatirilor!

Imparte sarcinile intre prieteni si familie. Cu siguranta in ziua nuntii nu vei avea timp sa te ocupi personal de fiecare detaliu. Prin urmare, roaga cativa oameni apropiati sa te ajute. Una dintre domnisoarele de onoare, de exemplu, poate fi responsabila cu trusa de urgenta a miresei in timp ce alta poate conduce invitatii la masa. De asemenea, poti delega un membru al familiei care sa dea indicatii invitatilor la telefon in cazul in care acestia nu gasesc oficiul starii civile, biserica sau restaurantul.

Rezerva-ti timp doar pentru tine si ritualul tau de relaxare. Bucura-te de un masaj, de o baie fierbinte, de o zi la spa, orice te ajuta sa te relaxezi. De asemenea, acum este momentul sa mergi la manichiura si la epilat.

 

Foto interior si prima pagina Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste