Revista Nunta
Costum de mire

8 idei pentru un mire cu stil

image Postat la: 22.02.2019 - 19:23
image Revista Nunta
8 idei pentru un mire cu stil

Ovidiu Muresanu, digital gentleman&dapper 3.0 @ WWW.OVIDIUMURESANU.COM

Consemnat de Oana D. Botezatu  

Principala calitate a costumului - Să arate impecabil chiar și la 4 dimineața, la finalul petrecerii. Asta chiar dacă a trebuit, la un moment dat, să alergi prin tot orașul ca să îți recuperezi mireasa furată de domnișoarele de onoare. 1  

Papion sau cravată? - Papion, întotdeauna. Ești un gentleman, nu are cum să îți lipsească acest accesoriu.  

 

Ai de ales între nuntă pe plajă și nuntă la palat? -  Mergi pe a doua variantă, întotdeauna, chiar dacă ți-ai cunoscut mireasa pe plaja din Vama Veche sau la Nikki Beach. Păstrați momentele romantice pe plajă doar pentru voi. Nunta trebuie să fie un moment remarcabil și de neuitat.  

 

Accesorii obligatorii -  Butoni, papion și un zâmbet impecabil. E suficient. 2 3

Așa, nu! - Te rog, nu îți asorta papionul sau costumul cu decorurile din sala de bal sau cu florile din buchetul miresei! Alege întotdeauna varianta cea mai simplă, dar de cel mai mare efect: un costum sau un tuxedo negru, plus cămașa albă și un papion negru sau într-o nuanță foarte, foarte închisă a culorii voastre preferate.  

 

Filme cu scene de nuntă din care să vă inspirați - The Twilight Saga: Breaking Down – Part 1, The Sound of Music, Mamma Mia, Marie Antoinette, Sex & The City  

 

Kind reminder-  Legătura stilistică e foarte importantă, nu poți să fii îmbrăcat în cămașă tunică și pantaloni din in, iar mireasa în rochie cu trenă. Și nici ea în rochie de plajă, iar tu la black tie.  

 

Melodia ideală pentru primul dans - Dance Me to The End of Love – Leonard Cohen    

Papioanele și butonii din imagini sunt disponibili pe TheStoriesofO.ro

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste