Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

50 de ani de coafuri pentru mireasa in 2 minute

image Postat la: 06.08.2015 - 02:39
image Revista Nunta
50 de ani de coafuri pentru mireasa in 2 minute

Kayley Melissa este hair stylist si vlogger de succes. In general, videoclipurile sale de pe YouTube erau indreptate catre coafuri superbe, pentru orice ocazie pe care oricine si le poate face acasa sub indrumarea videoclipurilor facute de Kayley. De data aceasta, stilista ne invita la o incursiune in lumea coafurilor de mireasa. Calatoria in timp incepe din 1960 si ajunge in doar doua minute pana in zilele noastra, ca o dovada ca trendurile se schimba rapid.

 

  1. Coafura de mireasa din anii 60

coafura-mireasaIn epoca in care oamenii cucereau spatiul, rochiile de mireasa occidentale erau impodobite cu mici detalii stralucitoare iar acestea outeau fi gasite si in coafura. Florile pentru care optau cele mai multe dintre miresele anilor 60 erau margaretele care puteau fi intalnite in broderiile de pe rochii, precum si in podoabele pentru cap. In ceea ce priveste coafura, parul era foarte bine tapat si se prindea intr-un coc inalt la spate care aducea cu un cuib de albine iar varfurile, precum si bretonul era stiliyate in bucle mari.

 

  1. Coafura de mireasa din anii 70coafura-mireasa2

Daca in anii 90, cel mai cool trend in materie de coafuri era stilul Rachel, inspirat de personajul din serialul Friends, in anii 70, standardul era Farrah Fawcett, una dintre cele mai celebre blonde de la Hollywood. Prin urmare, parul era foarte filat, tapat si cu varfurile distantate de fata. Intreaga imagine era completata de un voal inlt, lung si bogat.

 

  1. Coafura de mireasa din anii 80coafura-mireasa5

Aceasta decada a fost dominata de muzica disco, plastic, neoane in cluburi si culori puternice. In general, miresele alegeau sa isi poarte parul desfacut si foarte buclat, uneori facut permanent. Bretonul era bine umflat iar partea de sus a capului parea ca are mai mult volum datorita tunsorilor cu chica. Voalul era de dimensiuni medii si era prins de o bentita de flori care inconjura tot capul, peste frunte.

 

  1. Coafura de mireasa din anii 90coafura-mireasa3

Trecerea de la o decada la alta a ost foarte brusca in ceea ce priveste coafurile de nunta. Daca in anii 80, miresele adoptau lookuri indraznete, colorate, cu bucle bogate, in anii 90, cele mai multe dintre ele mizau pe naturalete. In anii 90, parul era prins intr-un coc destul de complicat deasupra capului si nu de putine ori, printre buclele acestuia era prinse flori iar fata era inacdrata de cateva suvite subtiri si cu aer romantic.

 

  1. Coafura de mireasa din anii 2000coafura-mireasa4

La inceputul anilor 2000, s-a simtit o introducere treptata si reinterpretata a trendurilor din toate celelalte decade insa cuvantul de ordine era naturaletea.

 

foto prima pagina shutterstock  foto interior captura YouTube

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste