Revista Nunta
Rochii pentru domnisoare de onoare

5 rochii pentru domnisoarele de onoare

image Postat la: 18.08.2015 - 02:10
image Revista Nunta
5 rochii pentru domnisoarele de onoare

Traditia domnisoarelor de onoare a inceput inca din antichitate, atunci cand mireasa era insotita de alte cateva fete imbracate asemanator. Rolul acestora era sa induca in eroare spiritele rele, facatoarele si farmece si doritoarele de rau, astfel incat blestemele sa nu se lipeasca de mireasa. In zilele noatre, rolul domnisoarelor de onoare este mi degraba de ajutoare ale miresei. Ele sunt responsabile cu florile pentru invitati sau cu micile acesorii ale miresei, uneori cu imbracatul acesteia si cu furatul sau, dupa caz, pazitul acesteia. In ceea ce priveste rochiile de domnisoare de onoare, cumpararea acestora depinde de cele care le vor purta. Desigur, se vor consulta inainte cu mireasa asupra nuantei sau modelului si se va stabili un pret acceptabil pentru cumpararea rochiilor de domnisoare de onoare. Daca mireasa are doleante speciale in acest sens, atunci este de datoria ei sa achite macar partial o parte din constul tinutelor purtate de fete. Cele cateva reguli de care trebuie sa tina cont atat mireasa cat si domnisoarele de onoare sunt urmatoarele: rochiile trebuie sa aiba un model decent, sa nu fie albe si sa aiba un pret accesibil. Acestea fiind spuse, iata cateva modele pentru rochiile de domnisoara de onoare care pot servi ca sursa de inspiratie.

 

 

  1. Rochie de domnisoara de onoare cu imprimeu

O astfel de croiala poate pune in evidenta orice tip de silueta pentru ca subliniaza elegant linia taliei si a bustului. In plus, o astfel de combinatie de culori se adapteaza oricarui tip de ten.

rochie-domnisoara-de-onoare-imprimeusursa foto: net-a-porter.com

 

  1. Rochie de domnisoara de onoare, lunga, mov

Avantajele unei astfel de rochii, respectiv una care nu are partea de sus complet finisata este faptul ca benzile de material se pot lega in felurite moduri. Astfel, tinutele domnisoarelor de onoare vor fi suficient de asemanatoare incat sa le puna in evidenta rolul din alaiul de nunta, insa vor avea si o parte din personalitatea purtatoarei.

rochie-domnisoara-de-onoare-lunga-movsursa foto: etsy.com

 

  1. Rochie de domnisoara de onoara din dantela rosie

Senzuala si eleganta in acelasi timp, dantela rosie se va afla intotdeauna in topul preferintelor pentru rochiile elegante, cu atat mai mult pentru cele de domnisoare de onoare. Pentru o nota de individualitate, o astfel de rochie poate fi croita intr-o linise inedita, cu guler inspirat de modelul camasilor masculine.

rochie-domnisoara-de-onoare-dantela-rosiesursa foto: etsy.com

 

  1. Rochie de domnisoara de onoare, lunga, roz

O astfel de rochie este potrivita in mod special pentru acele foarte tinere domnisoare de onoare, al caror ten proaspat este pus in evidenta de aceasta culoare pastelata. Desi se potriveste la fel de usor satenelor, blondelor sau brunetelor, domnisoarele de onoare roscate nu vor fi avantajate de aceasta nuanta de roz.

rochie-domnisoara-de-onoare-rozsursa foto: etsy.com

 

  1. Rochie de domnisoara de onoare, vintage

Desigur ca o rochie eleganta de domnisoara de onoare nu trebuie sa fie neaparat vintage, ci mai degraba, si varianta recomandata ar fi ca  liniile acesteia sa fie pur si simpul inspirate de moda unei anumite perioade. Spre exemplu, pentru o nunta foarte eleganta, croiala domnisoarei de onoare poate fi desprinsa din anii 30. Pentru o nunta romantica, cea mai potrivita croiala este cea din anii 50 iar pentru o nunta cu aer usor casual, o tinuta boho chic inspirata din anii 70 este cea mai potrivita alegere.

rochie-domnisoara-de-onoare-neagrasursa foto: etsy.com

foto prima pagina Shutterstock.com

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste