Revista Nunta
Spectacol

5 motive pentru care sa angajezi un organizator de nunti

image Postat la: 25.02.2016 - 00:50
image Revista Nunta
5 motive pentru care sa angajezi un organizator de nunti

Nu putini sunt mirii care aleg sa porneasca singuri pe anevoiosul drum al organizarii unei nunti si pot primi, din cand in cand, cate un ajutor din partea unor rude sau unor prieteni apropiati. Desi sunt foarte bine intentionati si isi doresc sa fie alaturi de miri, acesti oameni dragi nu pot oferi toata sustinerea de care au nevoie. In plus, sfaturile necerute ii pot incurca mai degraba pe cei doi. Tocmai de aceea, rolul unui organizator de evenimente este sa usureze munca celor doi care isi unesc destinele si sa croiasca pentru ei un eveniment de poveste.  Mai mult de atat, acesta va avea rolul unui ghid intr-un univers nou pentru cuplurile care au decis sa isi petreaca restul vietii impreuna. Iata alte cateva motive in plus pentru care ai nevoie de un organizator profesionist de nunti

 

Va reduce considerabil din gradul de stres.

Atunci cand intre cuplu si organizatorul de evenimente comunicarea se desfasoara fara impedimente si fiecare va capata incredere in celalalt, mirii vor putea sa se relaxeze pentru ca stiu ca evenimentul lor este pe maini bune.

 

Meritati o zi perfecta.

Daca singurul lucru pe care l-ar avea de facut un cuplu inaintea nuntii este sa organizeze acest eveniment, atunci cu siguranta nimic nu ar merge gresit. Din pacate, nu se intampla asa si cele mai multe dintre cuplurile care isi organizeaza singure nunta trebuie sa jongleze in acelasi timp cu furnizori, invitati si invitatii, torturi, resturante, loc de munca, prieteni, rochii de mireasa si costume de mire iar toate acestea la un loc pot fi coplesitoare. Graba, lipsa timpului si oboseala pot ingreuna misiunea organizarii unei nunti perfecte insa acest lucru nu se va intampla cu ajutorul unui event planner.

organizator

Cunoaste cele mai bune oferte.

Asa cum spuneam, industria nuntilor este un teren nou pentru indragostiti, complet sau doar vag cunoscut. Spre deosebire de ei, organizatorul de nunti stie cu exactitate ce furnizori au cele mai bune oferte, cel mai bun raport calitate-pret sau ce furnizori incearca sa isi traga pe sfoara clientii.

 

Are contactele necesare.

Dincolo de faptul ca poate recomanda cei mai buni furnizori din domeniu, organizatorul de nunti stie pe cine sa sune atunci cand ai nevoie de marturii originale sau de metraje pentru rochiile domnisoarelor de onoare. De asemenea, poate recomanda ateliere de c roitorie sau orice alt serviciu de care au nevoie mirii.

 

Poate obtine reduceri.

Tocmai pentru ca detine toate aceste contacte si cunoaste foarte bine piata, organizatorul de evenimente va poate sfatui cu privire asupra modalitatilor prin care puteti obtine reduceri. Mai mult de atat, experienta sa va poate fi de ajutor in stabilirea momentului ideal pentru ceremonia de nunta astfel incat sa puteti beneficia, in acelasi timp, de temperaturi placute si de meniuri mai ieftine.

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste