Revista Nunta
Cuplu

4 aprilie 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

image Postat la: 04.04.2016 - 02:31
image Revista Nunta
4 aprilie 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

Saptamana care incepe este una agitata, plina de neprevazut. Fiecare castig are pretul sau si fiecare dintre noi trebuie sa il plateasca. Emotiile sunt mult mai intense insa acest lucru poate insemna si gelozie, posesivitate, nevoia de a domina, resimtita cu precadere la zodiile de foc si de pamant. Raporturile de putere se pot schimba in relatii insa acest lucru nu inseamna neaparat un aspect pozitiv daca nu este insotit de diplomatie si rabdare.

 

Horoscopul dragostei Berbec

Trigonul format de Soare si Saturn arata o saptamana incununata de succes, in primul rand profesional pentru nativii in Berbec. Acest lucru poate insemna, in acelasi timp, o promovare, un castig sau o avansare obtinuta cu ajutorul partenerului de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Taur

Careul dintre Marte si Neptun nu e chiar prietenos cu Taurii insa nu au motive serioase sa se ingrijoreze. Sunt ceva mai autoritari ca de obicei insa acest lucru ii poate surprinde in mod placut pe partenerii de cuplu, si pot fi impresionati in mai multe sensuri de pofta de putere nou desperita a Taurilor.

 

Horoscopul dragostei Gemeni

Nativii in Gemeni nu au tmp sa se plictiseasca in aceasta saptamana pentru ca vietile lor se pot schimba radical. Astfel de schimbari bruste vor antrena inclusvi viata de cuplu, motiv pentru care Gemenii trebuie sa dea dovada de stapanire de sine si tarie de caracter.

 

Horoscopul dragostei Rac

Racii au mari batai de cap in dragoste in aceasta saptamana, cauzate in primul rand de gelozia lor nejustificata. Trebuie sa invete sa isi ceara scuze si sa accepte ca o relatie nu se poate intemeia pe suspiciune si bostani paziti in permanenta. Fie aleg sa aiba incredere in parteneri, fie renunta la relatie complet.

 

Horoscopul dragostei Leu

Orice s-ar intampla in aceasta saptamana, nativii in Leu trebuie sa isi pastreze cumpatul si sangele rece. Mai mult de atat, trebuie sa discute sincer si deschis cu partenerii lor de cuplu pentru ca orice neajuns se va indrepta rapid atat timp cat cei doi lucreaza in echipa.

 

Horoscopul dragostei Fecioara

Vietile Fecioarelor se pot schimba radical, dar benefic in aceasta saptamana. Cu siguranta este vorba de aspectul material al vietii, o implinire de aceasta natura obtinuta cu ajutorul partenerului de cuplu. Poate fi vorba de o investitie facuta impreuna sau chiar de achizitionarea unei noi locuinte.

 

Horoscopul dragostei Balanta

Balantele au o saptamana care incepe cu o surpriza placuta din partea partenerului de cuplu. Poate fi vorba de o calatorie in doi sau de o alta activitate planuita de acesta in secret. Oricum ar fi, viata de cuplu este armonioasa si nu se intrevad evenimente notabile.

 

Horoscopul dragostei Scorpion

Misteriosi ca de obicei, nativii in Scorpion nu vor sa isi dezvaluie planurile catre partenerii lor de cuplu, iar acest obicei al lor ar putea duce la neintelegeri. Trebuie sa fie mai deschisi catre jumatatile lor si sa invete ca nu le pot face singuri pe toate.

 

Horoscopul dragostei Sagetator

Cu pricepere de generali si cu o rabdare incredibila, nativii in Sagetator isi vor atinge toate scopurile, atat in cariera, cat si in viata personala. Ca sa evite orice neintelegere, se recomanda sinceritate si diplomatie in relatia cu partenerul de cuplu pentru a evita un conflict inutil.

 

Horoscopul dragostei Capricorn

Nativii in Capricorn sunt foarte incordati. Pe de-o parte, sunt ravasiti de pasiuni proaspete pentru partenerii lor insa, in acelasi timp, nu au foarte multa rabdare. Toata saptamana vor avea o atitudine de ordinul totul sau nimic, atat in viata de cuplu, cat si in cea profesionala. Mai mult de atat, in a doua parte a saptamanii vor fi pusi fata in fata cu trecutul.

 

Horoscopul dragostei Varsator

In primele zile ale acestei saptamani, Varsatorii vor face o calatorie alaturi de parteneri. Desi la va da ocazia sa petreaca ore pretioase unul in compania celuilalt, aceasta are legatura mai degraba cu o mostenire sau cu o chestiune de ordin legal care trebuie rezolvata urgent.

 

Horoscopul dragostei Pesti

Nativii in Pesti sut surprinzator si aproape necaracteristic de spontani in aceasta saptamana iar acest lucru le va aduce doar lucruri bune in viata sentimentala. Pot lega noi prietenii sau vor cunoaste oameni care ii vor ajuta in cariera insa ce e mai important este faptul ca in a doua parte a saptamanii ii asteapta o surpriza placuta din partea partenerului.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste