Revista Nunta
Spectacol

3 lucruri surprinzatoare care se pot intampla la nunta

image Postat la: 22.12.2015 - 00:51
image Revista Nunta
3 lucruri surprinzatoare care se pot intampla la nunta

Plina de fast, de emotii si mai ales, de iubire, organizarea unei nunti, precum si ziua marelui eveniment in sine vor fi prilejuri de a face fata unor intamplari inedite. Inclusiv cu ajutorul unui organizator de evenimente dedicate, cu siguranta vor aparea destule surprize in tot acest proces carora trebuie sa le faca fata atat mirii, cat si prietenii si familiile acestora. Prin urmare, iata cateva dintre evenimentele neprevazute care se pot intampla la o nunta si cum sa treci peste acestea in cel mai simplu mod cu putina, fara sa te stresezi si fara sa iti strici ziua cea mare.

 

  1. La un moment dat, programul iti poate fi dat peste cap

De la faptul ca sesiunea de make up si coafura poate dura mai mult decat ai prevazut initial pana la decalarea orei de ceremonie, acestea sunt doar cateva intamplari care iti pot da programul peste cap, chiar daca totul este organizat la minut.

intamplari-nunta

Solutia: Lasa-ti suficient timp intre momentele principale ale zilei. Pentru acest lucru, trebuie sa iti programezi cu cel putin 6 luni inainte machiajul, coafura, sedinta foto precum si ceremonia, ca sa fii sigura ca vor avea loc la intervale orare suficent de distantate incat sa poti ajunge la fiecare dintre ele cu o oarecare marja de eroare, fara sa ai timpi morti si, in acelasi timp, fara sa fii nevoita sa alergi dintr-o parte in cealalta a orasului. Cea mai simpla metoda ar fi sa iti gasesti atat makeup artistul cat si hair stilistul in acelasi loc, daca e posibil, sau cat se poate de aproape unul de celalalt.

 

  1. Vei uita sa manaci

Chiar daca vei avea prea multi fluturi in stomac si nu vei avea timp sa te gandesti la asta, trebuie neaparat sa iti faci timp pe parcursul zilei sa mananci ceva. Nu putine sunt miresele care sar peste mese in aceasta zi incarcata insa un astfel de gest iti poate strica nunta daca, de exemplu, ti se face rau in biserica.

Solutia: Deleaga una dintre domnisoarele de onoare cu aceasta sarcina. Un sandvis sau o gustare rapida pot face diferenta intre o zi a nuntii asa cum trebuie sa fie, sau una care se transforma intr-un eveniment mai putin placut.

 

  1. Ceva nu va iesi chiar asa cum ti-ai imaginat

Poate ca unul dintre chelneri s-a fastacit si a uitat sa iti aduca un pahar, ati gresit cativa pasi de dans din valsul mirilor sau aranjamentele de pe mese nu au exact numarul de flori pe care il asteptai. Exista o sumedenie de detalii care nu vor iesi absolut perfect, din diferite motive si trebuie sa ai acest aspect in minte.

Solutia: Pur si simplu, nu iti mai bate capul cu asta. Niciunul dintre invitati nu va observa ca ati sarit o figura de dans si nici nu vor numara firele de trandafiri din buchet. Nu lasa detaliile sa iti strice poate cea mai frumoasa zi din viata ta si bucura-te nu doar de lucrurile importante care s-au intamplat exact asa cum ti-ai dorit, ci si de toti oamenii care te inconjoara cu iubirea lor in aceasta zi speciala.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste