Revista Nunta
Cuplu

3 lectii despre iubire invatate de la miresele din seriale

image Postat la: 29.04.2015 - 14:07
image Revista Nunta
3 lectii despre iubire invatate de la miresele din seriale

Asa cum bine stiti, multe dintre serialele indragite din lume au ca ultim episod incununarea unei povesti de dragoste indelung incercate cu intrigi, despartiri, tradari si accidente incredibile. Dar pentru ca totul e bine atunci cand se termina cu o nunta, am ales astazi nu doar cele mai frumoase sau cele mai haioase mirese din serialele pe care le-am urmarit cu sufletul la gura, dar si lectiile de dragoste pe care le-am invat din peripetiile acestor indragostiti.

 

Chuck Bass si Blair Waldorf – Gossip Girl

 

Daca Mr. Big nu ar fi fugit de la nunta sa, atunci cu siguranta cuplul Big – Carrie s-ar fi aflat pe primul loc in top. Pentru ca nu a fost asa, la egalitate cu ei se afla cu siguranta Chuck Bass si Blair Waldorf din serialul Gossip Girl. In grupul lor de prieteni care se urasc ocazional, totul este permis. Prin urmare, Blair a fost iubita celui mai bun prieten al lui Chuck, respectiv Nate iar Chuck a avut un episod indoilenic inclusiv cu cea mai buna prietena a lui Blair, Serena. Dupa toate acestea, Blair a ajuns in bratele lui Dan, cel care ii este un fel de frate vitreg adoptiv al lui Chuck iar Chuck a avut o aventura cu Jenny, sora adevarata a fratelui sau vitreg adoptiv. Limpede, da?

 

Lasand gluma la o parte, ceea ce putem invata din povestea tumultoasa a celor doi este faptul ca loialitatea este una dintre cele mai puternice pietre de temelie in construirea unei relatii. In ciuda tuturor aventurilor si greselilor pe care le-au facut cei doi, Blair si Chuck si-au gasit intotdeauna drumul unul catre celalalt. Si au facut acest lucru aratand intotdeauna impecabil!

 

In cele din urma, dupa o ceremonie de 1 minut si cu politia pe urmele lor, Blair si Chuck si-au unit destinele.

Serena van der Woodsen si Dan Humphrey – Gossip Girl

 

Daca relatia dintre Chuck si Blair a sunat complicat, Serena si Dan sunt campioni la acest capitol. Dupa o poveste de dragoste care a avut suisuri si coborasuri, presarata inclusiv cu abuzul de alcool, aventuri cu profesori, infidelitate, minciuni si revelatia ca Dan a fost tot timpul Gossip Girl (ops, nu stiati?), unde mai pui faptul ca cei doi sunt frati vitregi (tatal lui este insurat cu mama ei), Serena si Dan au fost placerea vinovata a tuturor.

 

In cele din urma, la 5 ani dupa finalul aventurilor, respectiv casatoria lui Chuck cu Blair, Serena van der Woodsen, in stilul sau vestimentar spectaculos, a devenit doamna Humphrey.

Ceea ce e de retinut din povestea lor nebuna de dragoste este faptul ca iubirea nu tine cont de mediile sociale de provenienta si ca in ciuda piedicilor artificiale construite de oameni, dragostea va trece peste acestea.

Charlotte York si Harry Goldenblatt – Sex and the City

 

Atunci cand ne gandim la nuntile din Sex and the City, prima care vine in mine este aproape casatoria lui Carrie cu Big din prima parte a filmului. Multi dintre noi au uitat de nunta mult mai simpla insa mult mai induiosatoare dintre Charlotte si Harry. La prima vedere, cei doi nu au nimic in comun. Charlotte este printesa moderna care traieste in New York inconjurata de eleganta, cu un stil vestimentar impecabil, apartament central si maniere desavarsite. Harry este avocatul evreu scund, chelios, cu burta insa amuzant, cu o inima enorma si care venereaza pamantul calcat de Charlotte. Prin urmare, in ciuda acestor diferente superficiale, cei doi sunt cel mai fericit cuplu din serial.

Cu toate acestea, nunta lor traditional evreiasca a fost un dezastru:  Charlotte si-a varsat vinul rosu pe rochia de mireasa, Harry nu a reusit sa sparga paharul cu piciorul iar cavalerul de onoare a avut un discurs penibil.

Harry si Charlotte ne-au invatat doua lectii importante despre iubire. Chiar daca nunta a fost un dezastru, un cuplu unit si optimist va trece peste asta. In plus, dragostea adevarata nu tine cont nici de religii diferite, nici de tipare sau norme sociale, nici de aspectul fizic.

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste