Revista Nunta
Cuplu

29 august 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

image Postat la: 29.08.2016 - 08:21
image Revista Nunta
29 august 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

Din punct de vedere astrologic, se anunta o saptamana incarcata si plina de provocari. Vom simti din plin efectele lui Mercur care intra in faza retrograda pe 30 august iar acest lucru poate ridica probleme de comunicare. In acelasi timp, pe 1 septembrie va avea loc o eclipsa de soare care ne va impinge pe toti sa ne depasim limitele si sa ne maturizam intr-un ritm poate mai rapid decat ar fi comod pentru unii dintre nativi.

Horoscopul dragostei  Berbec

Aceastsa saptamana reprezinta pentru Berbeci momentul ideal pentru a incheia noi parteneriate din punct de vedere profesional. In ceea ce priveste sfera domestica, acum este momentul sa se ocupe de planurile de curatenie, organizare sau redecorare a locuintei.

Horoscopul dragostei  Taur

In cazul nativilor in Taur care nu au inca un copil dar isi doresc sa il aduca pe lume, aceasta saptamana le este favorabila. Prin urmare, trebuie sa acorde mai multa atentie partenerilor de cuplu pentru ca au nevoie de intimitate. In cazul Taurilor care se bucura deja de acest dar, este momentul ideal pentru a se apropia mai mult de micutii lor.

Horoscopul dragostei  Gemeni

Nativii in Gemeni nu vor acea in aceasta saptamana 2 minute sa isi traga sufletul. Pentru ei se anunta schimbari majore in viata de cuplu iar acest lucru poate insemna fie oficializarea relatiei, fie aparitia unui nou membru al familiei sau o schimbare de locuinta. In orice caz, relatiile cu partenerii de cuplu sunt mai pline de afectiune ca niciodata.

Horoscopul dragostei  Rac

Racii trebuie sa isi struneasca foarte bine temperamentul si sa nu se enerveze. Din cauza unor calatorii dese si greu de prevazut in viata de cuplu se pot naste mici tensiuni insa pana la urma, toate aceste deplasari ale lor sau ale partenerilor se vor dovedi a fi benefice pentru cuplu.

Horoscopul dragostei  Leu

Orgoliul Leilor va atinge cote noi insa pe buna dreptate: este momentul in care vor culege roadele eforturilor din ultima perioada si se vor bucura de aprecierea celor din jur. Partenerii de cuplu le vor arata numeroase dovezi de tandrete si de afectiune, precum si admiratie pentru munca depusa de Lei.

Horoscopul dragostei  Fecioara

Eclipsa de soare are loc in semnul Fecioarei motiv pentru care acesti nativi vor fi primii afectati. Pentru ei, este un moment de redescoperire a sinelui si se pregatesc sa intre intr-o noua etapa a vietii lor, etapa care are legatura cu viata de familie si in care vor invata ca interesele acesteia pot fi tinute in echilibru cu interesele individuale ale acestor nativi.

Horoscopul dragostei  Balanta

Din cauza eclipsei de soare, nativii in Balanta simt nevoia de izolare si sa petreaca mai mult timp doar cu gandurile lor. E perfect de inteles insa trebuie sa abordeze aceasta situatie cu foarte multa diplomatie in ceea ce priveste relatia cu partenerii de cuplu pentru ca acestia de pe urma se pot simti ignorati si dati la o parte.

Horoscopul dragostei  Scorpion

Nativii in Scorpion vor descoperi in aceasta saptamana o latura noua a partenerului de cuplu. Datorita acestui lucru, relatiile dintre ei vor deveni mai apropiate si se vor deschide mai mult unul catre celalalt, vor colabora mai bine si vor reusi sa se inteleaga mai usor.

Horoscopul dragostei  Sagetator

Pentru Sagetatori urmeaza o saptamana cu schimbari pe toate planurile. Viata profesionala va suferi niste transformari profunde iar acestea se vor reflecta in mod benefic si in viata de cuplu insa trebuie sa isi tina picioarele bine infipte pe pamant si sa nu se lase dusi de val.

Horoscopul dragostei  Capricorn

Capricornii sunt destul de indiferenti atat la fazele lui Mercur cat si la eclipsa de soare insa acest lucru nu inseamna ca nu vor simti influentele acestor miscari. Pentru ei, acestea aduc armonie in viata amoroasa chiar daca vor descoperi ca trebuie sa faca mici sacrificii.

Horoscopul dragostei  Varsator

Pentru nativii in Varsator este momentul ideal sa incheie contracte de orice fel, inclusiv in ceea ce priveste viata amoroasa. Acest lucru inseamna ca poate fi saptamana ideala pentru o cununie civila sau pentru intocmirea actelor necesare.

Horoscopul dragostei  Pesti

Desi nu este neaparat pe placul Pestilor, in aceasta saptamana vor lua parte la cateva evenimente sociale alaturi de partenerii de cuplu, evenimente care ii pot obosi si solicita intens. Vestea buna este ca in aceasta saptamana Pestii care se casatoresc primesc binecuvantarea astrelor.

 

Foto Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste