Revista Nunta
Cuplu

25 ianuarie 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

image Postat la: 25.01.2016 - 02:24
image Revista Nunta
25 ianuarie 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

Mercur iese astazi din forma retrograda si isi reia mersul normal. Acest lucru inseamna ca toate cuplurile vor depasi cu bine toate problemele de comunicare insa este esential sa aiba rabdare unul cu celalalt. Orice conflict ramas nerezolvat isi va gasi finalizarea spre finalul saptamanii datorita unghilui benefic format de Venus si  Neptun.

 

Berbec

Luna va traversa sectorul amoros al nativului in Berbec, ceea ce inseamna ca poate descoperi sau redescoperi o conexiune emotionala multa mai profunda cu partenerul de cuplu. Micile tensiuni sunt inevitabile in aceste zile insa vor fi depasite cu usurinta, daca renuntati la incapatanarea inutila.

 

Taur

Pana miercuri, nativii in Taur vor simti din plin actiunea benefica a Lunii in sectorul iubirii adevarate, motiv pentru care viata de cuplu traverseaza o perioada buna, de reconectare spirituala. In acelasi timp, problemele de orice alta natura trec in aceasta saptmana pe planul doi iar voi va veti dedica mai mult unul celuilalt.

 

Gemeni

Desi a iesit din faza retrograda, pozitia lui Mercur fata de Pluto si Uranus poate aduce o situatie tensionata in viata de cuplu insa nu aveti motive sa va faceti griji. Daca situatia nu se va ameliora de la sine pana sambata, Venus va aduce de la sine armonie in cuplu si veti gasi drumul unul catre celalalt.

 

Rac

Chiar daca diplomatia nu caracterizeaza Racii, acestia trebuie sa fie mai prudenti si chiar mai delicati in relatia de cuplu. Chiar daca au dreptate, trebuie sa isi impuna punctul de vedere cu blandete, diplomatie si sa fie receptivi si la parerile partenerilor pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie.

 

Leu

Aceasta saptamana va aduce Leilor un val proaspat de afectiune catre partenerii lor. Vor fi usor cu capul in nori si vor zambi fara motiv, doar cu gandul la partenerii de cuplu. Pot profita de aceasta conjunctura romantica pentru a evada impreuna pentru cateva zile sau, pur si simplu, pentru a se bucura de afectiunea partenerilor.

Fecioara

Aceasta saptamana se anunta extrem de plina pentru Fecioare din punct de vedere sentimental. Acesti nativi trebuie sa se astepte ca intr-un timp foarte scurt sa treaca prin tensiune, furtuna si abia apoi linistea adusa de impacare. Trebuie sa aiba un dram de rabdare si sa dea dovada de diplomatie in relatia cu partenerii.

 

Balanta

Nativii in Balanta isi vor exercita din plin farmecul natural asupra partenerilor de cuplu, asa cum poate nu au mai facut-o de ceva vreme. Au ocazia de a petrece clipe de romantism alaturi de partenerii lor si ar fi bine sa profite de aceste momente de intimitate si liniste in doi, prilej cu care se pot reconecta.

 

Scorpion

Desi Scorpionii vor avea o saptamana stresanta din punct de vedere profesional, viata de cuplu traverseaza o perioada foarte buna. Partenerii de cuplu se vor arata foarte intelegatori cu Scorpionii si vor face tot ce le va sta in putere pentru a-i ajuta pe acestia sa se relaxeze si sa se deconecteze.

 

Sagetator

Cu orice pret, in aceasta saptamana, nativii in Sagetator nu trebuie sa provoace in cuplu discutii legate de latura financiara. Orice nemultumire legata de acest aspect trebuie sa astepte pana saptamana viitoare pentru a evita un conflict inutil in viata de cuplu. Pentru ei este perioada ideala sa se deconecteze si sa se relaxeze in compania partenerilor.

 

Capricorn

De regula, Capricornii sunt foarte diplomati si nu ii iau gurilepe dinainte insa in aceasta saptamana, s-ar putea surprinde atat pe ei, cat si pe partenerii de cuplu. Vor spune lucrurilor pe nume, verde in fata, si vor rezolva anuite probleme de cuplu care ii macinau de ceva vreme. In mod surprinzator, o astfel de discutie va fi favorabila pentru evolutia acestei relatii.

 

Varsator

Partenerii de cuplu ai Varsatorilor le or fi aproape in aceasta saptamana, motiv pentru care increderea in sine a acestor nativi va creste considerabil. Un strop de incurajare si o mangaiere pot face minuni pentru Varsatori care se simt pregatiti sa cucereasca lumea cu persoanele iubite alaturi.

 

Pesti

In mod complet necaracteristic pentru Pesti, vor avea atat de multe activitati sociale in aceasta perioada incat nu vor avea foarte mult timp pentru partenerii de cuplu. Desi se bucura de aceasta atentie nou dobandita, ar fi bine sa nu ignore persoanele iubite din vietile lor, indiferent cat de agolemerate le-ar fi agendele.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste