Revista Nunta
Cuplu

23 mai 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

image Postat la: 23.05.2016 - 04:29
image Revista Nunta
23 mai 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

In aceasta saptamana, nativii vor resimti din plin influenta pozitiva care emana din conjuctia Soare-Venus. O astfel de pozitie daruieste in acasta saptamana succes pe toate planurie, atat profesional cat mai ales in dragoste. Trasaturile artistice sunt principalele calitati de care cuplurile dse vor folosi pentru a face surprize placute partenerilor.

 

Horoscopul dragostei Berbec

Natura aprinsa si pasionala a Berbecilor le poate cauza neplaceri. Isi pierd capul repede, se enerveaza usor si nu au rabdare sa isi asculte partenerii pana la capat, motiv pentru care pot intelege gresit ce anume incearca sa le transmita oamenii pe care ii iubesc.

 

Horoscopul dragostei  Taur

Taurii trebuie sa profite din plin de aceasta saptamana pentru ca se vor afla in centrul atentiei si vor avea doar de castigat. Au o imaginatie foarte activa pe care o vor pune in slujba parteerilor atat in relatia de zi cu zi cat si in dormitor.

 

Horoscopul dragostei  Gemeni

Nativii in Gemeni sunt agitati si usor de iritat. Pot reactiona exagerat la provocari, inclusiv in viata de cuplu si vor incerca sa isi impuna punctul de vedere cu orice pret. Desi acest lucru poate pune presiune asupra relatiei, vor gasi calea de mijloc de dragul partenerilor.

 

Horoscopul dragostei  Rac

Racii vor avea de tras si in aceasat saptamana din cauza lui Mercur retrograd. Se inchid in ei, sunt incapatanati si refuza sa comunice. Acest lucru le poate afecta negativ relatia, cu atat mai mult daca se afla in ajunul unui eveniment major.

 

Horoscopul dragostei  Leu

Leii sunt cumva cu capul nori desi trebuie sa se concentreze asupra unei relatii de familie care s-a dovedit destul de dificila in aceasta perioada. Mai mult de atat, li se recomdanda sa evite orice deplasare de lunga durata si sa stea mai aproape de partenerii lor.

 

Horoscopul dragostei  Fecioara

In mod complet necaracteristic, nativii in Fecioara sunt predispusi la exagerari si gesturi extravagante indreptate asupra partenerilor de cuplu. In acelasi timp, au foarte multa energie si o stare de spirit foarte buna. Trebuie sa dea dovada de dramul caracteristic de realism ca sa ia cele mai bune decizii.

 

Horoscopul dragostei  Balanta

Balantele sunt coplesite si emotionate profund de atentia acordata de partenerii lor si se vor bucura din plin de numeroase surprize si gesturi placute in aceasta saptamana. Se pot ivi mici neintelegeri pe alocuri, cauzate de o vizita neasteptata.

 

Horoscopul dragostei  Scorpion

Scorpionii se afla intr-un moment de cumpana si trebuie sa faca niste alegeri, in mod special pe plan personal. Relatia cu o figura materna din viata acestora se poate deteriora iar acest lucru poate pune o presiune suplimentara asupra vietii de cuplu.

 

Horoscopul dragostei  Sagetator

Sagetatorii sunt foarte emotivi in aceasta saptamana si destuld e usor de influentat. Deciziile lor pot fi influentate inclusiv de prejudecati asa ca trebuie sa isi cantareasca optiunile cu mare grija. Trebuie sa dea dovada de diplomatie si sa fie ceva mai rationali in alegerile pe care le fac.

 

Horoscopul dragostei  Capricorn

Asa cum le este pe plac acestor nativi, viata profesionala trece printr-o perioada infloritoare iar acest lucru contribuie la starea pozitiva de spirit a Capricornilor. Tocmai de aceea, sunt mai relaxati si mult mai atenti la viata de cuplu.

 

Horoscopul dragostei  Varsator

Varsatorii au o saptamana lisita de evenimente in viata de cuplu, al carui curs va fi lin si fara piedici insa pot avea mici neplaceri sau situatii de rezolvat in ceea ce priveste zona juridica. Sfaturile partenerilor le vor fi de folos in acest sens.

 

Horoscopul dragostei  Pesti

Pestii traverseaza o saptamana presarata de confuzie si neliniste. Tocmai de aceea, trebuie sa fie diplomati cu partenerii de cuplu si sa nu ia nicio decizie inainte sa se consulte cu acestia. In acelasi timp, au simtul intuitiei foarte activ asa ca ar fi bine sa il urmeze pe orice plan.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste