Revista Nunta
Cuplu

21 martie 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

image Postat la: 21.03.2016 - 03:32
image Revista Nunta
21 martie 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

In general, parca pentru a ilustra pe de-a intregul simbolul dualitatii cosmice, eclipsele au loc in perechi, respectiv dupa eclipsa de soare de pe 9 martie, urmeaza o eclipsa de luna in mijlocul acestei saptamani, pe 23 martie. Se crede ca astfel de momente astrale sunt cai deschise catre destin prin care intervine vointa divina. Se crede ca astfel de momente astrale sunt cai deschise catre destin prin care intervine vointa divina. Efectele sale sunt numeroase si importante insa unii dintre nativi, asa cum veti vedea, vor fi mai afectati decat altii. Eclipsa de Luna se desfasoara in semnul Balantei, motiv pentru care multe dintre insusirile acestei zodii vor fi amplificate. Desi unii dintre noi vor fi mult mai sensibili la influentele lunii, altii vor fi mai feriti de ele, prin natura zodiei. Desi influenta lui Venus este aproape neglijabila in contextul dansului ceresc dintre Soare si Luna, relatiile de suflet sunt cele care vor trece prin transformari profunde pe fondul acestei eclipse.

 

Horoscopul dragostei Berbec

In cazul nativilor in Berbec, munca, finantele si banii isi vor spune cuvantul asupra vietii personalee. Vor fi nevoiti sa ia o decizie cu impact major, proces in care trebuie sa tina cont de toate aspectele enumerate mai jos. O buna parte dintre ei nu au facut pana acum alegeri asa cum le-a dictat inima si este momentul sa schimbe acest lucru.

 

Horoscopul dragostei Taur

Pentru Tauri incepe o perioada care sta sub semnele abundentei si chiar ale fertilitatii. Acest lucru inseamna, pe de-o parte,  ca eforturile lor vor fi rasplatite din plin pe plan financiar. Pe de cealalta parte, pentru Tauri este momentul ideal conceperii unui copil. Trebuie sa fie foarte atenti la relatiile cu colegii de munca si sa nu dea apa la moara persoanelor rautacioase.

 

Horoscopul dragostei Gemeni

In cazul in care nativii in Gemeni au gresit in vreun fel fata de partenerii lor, este momentul ideal pentru a remedia orice neajuns. Mai mult de atat, stabilitatea care va veni pe planul financiar va avea o influenta pozitiva si asupra relatiei de cuplu insa doar daca Gemenii vor lua in serios nemultumirile partenerilor.

 

Horoscopul dragostei Rac

Nativii in Rac vor avea cateva dificultati in familie sau la locul de munca in special din directia unor persoane de sex feminin. In dragoste, trebuie sa iasa putin din sfera in care s-au inchis si sa comunice mai mult, mai sincer si mai deschis cu partenerul de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Leu

Leii resimt din plin efectele eclipsei de Luna si va fi un punct important de rascruce in destinele lor. Aceasta eclipsa inseamna pentru Lei belsug financiar insa cel mai probabil acesta este obtinut cu ajutorul sau prin intermediul unor persoane de sex feminin.

 

Horoscopul dragostei Fecioara

Nativii in Fecioara se numara printre cei care vor fi profund afectati de eclipsa de luna insa acest lucru se va intampla doar intr-o maniera pozitiva. Cea mai importanta schimbare se va ivi pe plan financiar. Vor primi o suma consistenta de bani insa cu siguranta nu este vorba de un premiu sau de un castig de noroc, ci mai degraba de rasplata eforturilor depuse in ultima perioada.

 

Horoscopul dragostei Balanta

In mod evident, Balantele sunt nativii cei mai sensibili in ceea ce priveste aceasta eclipsa. In mod evident, este o perioada foarte plina pentru ei, cu grele incarcaturi emotionale care se vor reflecta. evident, in viata de cuplu. Este un moment ideal pentru oficializarea unei casatorii sau, din contra, pentru desfacerea unei aliante.

 

Horoscopul dragostei Scorpion

Lumea nativilor in Scorpion va fi data peste cap prin aflarea unor secrete. Vor fi pusi in situatii inedite si in relatia cu oameni surprinzatori din vietile lor. Emotiile negate sau ascunse de mai multa vreme vor iesi la suprafata, ceea ce inseamna ca viata sentimentala va trece printr-un exaen important.

 

Horoscopul dragostei Sagetator

Pentru cei nascuti in Sagetator, eclipsa de Luna aduce in prezent relatii si situatii din trecut. Desigur, acest lucru poate insemna o intalnire un prieten bun din copilarie insa in acelasi timp, poate insemna intersectarea Sagetatorilor cu iubiri din trecut, fapt care poate pune presiune asupra vietii de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Capricorn

Capricornii vor avea de facut niste decizii cumva tipice pentru destinul zodiei lor. In viitorul lor apropiat se poate ivi ocazia unei promovari, a unei mariri de salariu insa toate acestea vin cu un pret destul de greu. Viata sociala sau de familie ar putea avea de suferit daca nativii nu reusesc sa gaseasca echilibrul intre aceste aspecte.

 

Horoscopul dragostei Varsator

Viata amoroasa a Varsatorilor nu este afectata in mod direct de eclipsa de luna insa acest lucru nu inseamna ca sunt complet feriti. Din fericire pentru ei, efectele eclipsei sunt cat se poate de prielnice pentru ca se pot manifesta sub forma unei sume de bani care vin de undeva de peste granita.

 

Horoscopul dragostei Pesti

In cazul Pestilor, acestia trebuie sa isi ia inima in dinti si sa le spuna partenerilor daca se simt nemultumiti de un anumit aspect al relatiei. Acestea vor putea fi depasite foarte usor in aceasta perioada datorita blandelor influente ale Lunii insa astrul singur nu poate face minuni daca nu e sustinut de sinceritatea partenerilor.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste