Revista Nunta
Cuplu

16 mai 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

image Postat la: 16.05.2016 - 06:27
image Revista Nunta
16 mai 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

Mercur se afla in acest moment la jumatatea perioadei de tranzitie retrograda in Taur. Acest lucru nu inseamna neaparat foarte multe pe plan sentimental insa Mercur retrograd produce neintelegeri, chiar conflicte iar pozitia sa in zodia Taurului arata ca multe dintre conflictele din cuplu sunt legate de aspectele materiale. In general, se recomanda nativilor sa fie foarte atenti cu investiile pe care le fac si cu contractele pe care le semneaza.

 

Horoscopul dragostei  Berbec

Nativii pot Berbec pot avea neintelegeri in cuplu in aceasta saptamana legata de investitiile pe care trebuie sa le faca in legatura cu un eveniment personal din viitor, cel mai probabil cu nunta. Oricat de urgente ar fi deciziile, acestea trebuie luate doar dupa ce s-au consultat cu partenerii.

 

Horoscopul dragostei  Taur

In mod surprinzator, aceasta perioada nu va pune mari probleme nativilor in Taur. Pentru ei este o a doua natura sa tina in echilibru aspectele financiare cu cele spirituale sau emotionale. Cu toate acestea, in ultima parte a saptamanii pot primi o vizita prelungita a unei rude si trebuie sa aiba grija sa nu genereze conflicte cu aceasta.

 

Horoscopul dragostei  Gemeni

Gemenii sunt cei mai afectati nativi de traseul retrograd al Mercur si vor avea de suferit pe toata aceasta perioada pentru ca se fac intelesi mai greu. Din fericire, partenerii lor vor da dovada de surprinzator de multa rabdare si le vor oferi acestor nativi tot sprijinul de care au nevoie.

 

Horoscopul dragostei  Rac

Racii sunt foarte sensibili in aceasta saptamana, cu atat mai mult cu cat e posibil sa descopere un secret al unui prieten, al unei rude apropiate sau chiar al partenerului de cuplu care ii va face pe acesti nativi sa isi puna prioritatile in ordine.

 

Horoscopul dragostei  Leu

Leii au multe motive de mandrie in aceasta saptamana insa cu siguranta cel mai mare vine din partea partenerilor care vor avea grija sa le faca o surpriza de porportii. In ciuda lui Mercur retrograd, Leii vor avea o saptmana memorabila in sensul bun al cuvantului.

 

Horoscopul dragostei  Fecioara

Fecioarele au o saptamana foarte aglomerata iar acest lucru nu le este chiar pe plac. In plsu, trebuie sa se intalneasca in prima parte a saptamanii cu rude sau viitoare rude prin alianta pentru a pune la punct cateva detalii despre viata de familie.

 

Horoscopul dragostei  Balanta

Balantele incep saptamana plini de energie si cu satisfactia unei perioade plina de succes. Cu toate acestea, trebuie sa fie foarte atenti la actele pe care le semneaza si la banii pe care ii ofera. Li se recomanda sa se sfatuiasca in permanenta cu partenerii de cuplu.

 

Horoscopul dragostei  Scorpion

In primele zile ale acestei saptamani, Scorpionii vor primi o veste care le va schimba pozitiv viata de cuplu. Orice ar fi, va avea un impact emotional  profund si trebuie sa se pregateasca sufleteste sa faca fata acestei situatii noi.

 

Horoscopul dragostei  Sagetator

Plini de energie si de buna dispozitiei, nativii in Sagetator pot face planuri de vacanta. Primele zile ale saptamanii vor decurge linistit in cuplu insa in ultimele zile, vizita neasteptata a unui prieten ii poate face sa isi schimbe usor parerea sau perspectiva cu privire la un conflict mai vechi si, eventual, vor da dreptate partenerilor.

 

Horoscopul dragostei  Capricorn

Capricornii sunt, in mod surprinzator si complet necaracteristic pentru zodia lor, cu capul in nori. Vor invata sa se bucure mai mult de compania partenerilor si chiar sa se reindragosteasca din nou de acestia. Orice s-ar intampla, Capricornii vor fi foarte optimisti iar acest lucru le va aduce surprize placute in relatia de cuplu.

 

Horoscopul dragostei  Varsator

Varsatorii sunt foart concentrati asupra unui eveniment major care urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare si se pot simti usor presati. Alinarea lor va veni din partea partenerilor de cuplu insa trebuie sa aprecieze mai mult eforturile depuse de acestia.

 

Horoscopul dragostei  Pesti

Pestii vor avea o stare de spirit surprinzator de buna, pusa pe de-o parte pe seama unui succes profesional si, pe de cealalta parte, pe seama atentiei pe care o vor primi din partea partenerilor. Le va prinde foarte bine sa fie ceva mai deschisi la experientele noi.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste