Revista Nunta
Cuplu

15 februarie 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

image Postat la: 14.02.2016 - 22:14
image Revista Nunta
15 februarie 2016: Horoscopul saptamanal al dragostei

Luna Plina din Fecioara de la inceputul acestei saptamani va muta atentia tuturor de la viata sentimentala catre cea profesionala. Acest lucru nu inseamna ca pe plan amoros nu vor avea loc evenimente importante, cu atat mai mult cu cat tandemul dintre Mercur si Saturn favorizeaza comunicarea si depasirea obstacolelor in relatii. Mai mult de atat, conjunctia dintre Soare si Neptun va oferi partenerilor de cuplu perspective noi, optimiste.

 

Horoscopul dragostei Berbec

Nativii in Berbec trebuie sa preia initiativa in cuplu si sa isi surprinda partenerii. Viata personala va fi incarcata insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa isi neglijeze partenerii. Din fericire pentru ei, vor primi o veste pozitiva pe plan profesional care va avea un impact important inclusiv asupra vietii de cuplu. Datorita acestei conjuncturii, spre finalul saptamanii vor avea de sarbatorit.

 

Horoscopul dragostei Taur

Taurii sunt rasfatati in aceasta saptamana si beneficiaza de energiile pozitive trimise de conjunctura pozitiva dintre Venus si Marte. Mai mult de atat, Jupiter e bine instalat in sectorul dragostei, motiv pentru care viata de cuplu traverseaza nu doar o saptamana foarte buna, ci o intreaga perioada in care povestea de dragoste se va desfasura intr-un ritm ametitor.

 

Horoscopul dragostei Gemeni

La inceputul acestei saptamani, Gemenii si partenerii lor pot avea neplaceri financiare, cel mai probabil legate de contul comun de cheltuieli. De asemenea, pot primi o veste legata de o investitie, un cred sau o ipoteca. Din fericire, vor primi ajutor financiar din exterior iar lucrurile se vor aranja inainte sa scape de sub control.

 

Horoscopul dragostei Rac

Viata amoroasa a Racilor este binecuvantata in aceasta saptamana. Ei si partenerii or vor avea dispozitii mai romantice ca de obicei si nu isi doresc altceva decat sa petreaca mai mult timp unul in compania celuilalt. Nativii in Rac vor fi surprinsi de persoanele iubite cu un mesaj special de dragoste si, daca acest lucru nu s-a intamplat pana acum, o cerere in casatorie.

 

Horoscopul dragostei Leu

Desi Leii si partenerii lor au numeroase lucruri in comun, in aceasta saptamana nu vor gasi foarte usor calea de mijloc. Ar fi bine sa amane orice hotarare majora pentru saptamana viitoare si sa evite sa despice firul in patru, oricat de tentati ar fi. In aceasta momen, fiecare pas este important si ar putea schimba complet cursul relatiei.

 

Horosocpul dragostei Fecioara

Asa cum spuneam, Luna Plina din Fecioara ii va face pe acesti nativi sa isi indrepte atentia catre viata profesionala insa, in acelasi timp, ar fi bine sa se concentreze si asupra vietii amoroase. Atat Fecioarele, cat si partenerii acestora pot avea parte de o intalnire in cursul ascestei saptamani care le poate oferi o oportunitate noua.

 

Horoscopul dragostei Balanta

Balantele sunt firi foarte sociabile insa, in aceasat saptamana, toate angajamentele pe care si le-au luat le pot aduce neplaceri in cuplu din cauza timpului investit pentru onorarea tuturor acestor promisiuni. Ei trebuie sa isi reevlueze optiunile si sa invete sa spuna nu din cand in cand, chiar daca acest lucru inseamna sa isi refuze prietenii de dragul partenerilor de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Scorpion

Nativii in Scorpion au foarte multa energie in aceasta saptamana si sunt mai lipsiti de inhibitii ca de obicei. Din acest motiv, vor fi mai apropiati de partenerii lor, le vor acorda mai multa atentie acestora si vor fi dispusi sa incerce impreuna lucruri noi. Totusi, in acelasi timp trebuie sa dea dovada de diplomatie si sa isi controleze temperamentul.

 

Horoscopul dragostei Sagetator

Relatia dintre Sagetatori si partenerii acestora va fi foarte intensa in aceasta perioada. Acest lucru poate fi absolut fenomenal pentru viata sexuala insa, in acelasi timp, temperamentele scapate de sub control pot duce la conflicte in cuplu. Tocmai de aceea, in aceasta saptamana, Sagetatorii trebuie sa dea dovada de foarte multa diplomatie.

 

Horoscopul dragostei Capricorn

In general, Capricornii sunt persoane rezervate care tin foarte mult la intimitatea lor insa in aceasta saptamana sunt dispusi sa isi testeze limitele. Mai mult de atat, vor aduce un plus de creativitate si de romantim in relatiile lor, sarcini care, de regula, cad in seama partenerilor acestor nativi.

 

Horoscopul dragostei Varsator

Cei nascuti in Varsator pot simti un val de raceala din partea partenerilor cauzat, cel mai probabil de oboseala. In acelasi timp, nativii in Varsator trebuie sa isi impuna asteptari ceva mai realiste pentru aceasta saptamana si sa nu mai viseze cu ochii deschisi. In acelasi timp, este foarte important pentru relatia lor sa fie ceva mai rabdatori cu partenerii lor.

 

Horoscopul dragostei Pesti

Pestii sunt mai sentimentali ca de obicei, motiv pentru care au nevoie de foarte multa atentie din partea partenerilor acestora, precum si de rabdare. In orice caz, acesti nativi trebuie sa isi tina emotiile sub control si sa coboare cu picioarele pe pamant.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste