Revista Nunta
Tinute & Accesorii

12 lucruri esentiale si sugestii personale by Noemi Meilman

image Postat la: 29.08.2016 - 08:00
image Revista Nunta
12 lucruri esentiale si sugestii personale by Noemi Meilman

Rochia. Poate te atrage vreo tinuta de Oscar, dar pana la urma tu trebuie sa arati superb in piesa respectiva. Sa te reprezinte, sa fie memorabil de simpla si de frumoasa.

shutterstock_196957370

Pantofii. Oricand optez pentru comoditate. Stiu, exista varianta „desculta rebela“, insa e frumos sa fii o doamna pana la capat si sa... keep your shoes on.

Parfumul. Este ceva foarte personal. Doar ca la nunta vei fi inconjurata de o mare de invitati, ei insisi parfumati. Alege ceva discret, precum Escale a Pondichery de la Dior.

Rasfat suprem: o zi de SPA, cu masaj si tratament din crestet si pana in talpi. Ce-ar fi sa mergi insotita de cele mai bune prietene? Mi se pare mult mai cool decat o petrecere a burlacelor.

Bijuteriile. Something borrowed, something blue, something old and something new. O bijuterie de familie e simbolul continuitatii: da, ma marit, dar vin de undeva, familia imi va fi mereu alaturi.

shutterstock_338475713

Muzica buna. La o nunta, este mai importanta decat meniul.

Bautura de calitate. In loc de un mix care sa ii ameteasca si pe cei mai rezistenti bautori, as alege un vin bun si prosecco sau champagne. Simplu si elegant.

Cartolinele de multumire dupa nunta. Un gest de curtoazie: cumpara un teanc de carti postale din voiajul de miere si trimite tuturor invitatilor. Sau o felicitare, insotita de o bomboniera?

Un film bun. Poate-i cliseu, dar cred ca-i simpatic sa mergi cu viitorul sot la o comedie romantica sau la o piesa de teatru usoara, despre love & family.

A conscious wedding. Dupa petrecerile mari raman munti de mancare... Daca politica restaurantului permite sau daca ai ales self catering, poti aranja ca mancarea care nu a ajuns pe mese (nu ma refer la resturile din farfurii) sa fie livrata unui camin de persoane fara adapost.

Pozele de familie. Cu toata lumea si mai ales cu parintii, surorile, fratii tai. Acestea sunt amintirile valoroase.

shutterstock_860610

Fii tu insati. Nunta inseamna o petrecere reusita si un inel pe deget; dar si inainte, si dupa, tot tu esti cand te uiti in oglinda. Iubeste-te! Si doar atunci vei iubi si vei fi iubita la randu-ti. Casa de piatra!

 

Text de Noemi Meilman

Articolul face parte din editia numarul 1, primavara 2015 al Revistei Nunta by Carmen Ionita. Actualul numar al revistei, precum si editiile mai vechi ale acesteia pot fi comandate prin telefon la  numarul 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier.

Editia 5 vara 2016 este disponibila inclusiv in reteaua Inmedio si in punctele de presa din reteaua de distributie Ringier.

 

Foto Lee Morris/ Shutterstock, PKpix/ Shutterstock,  Victoria Andreas/ Shutterstock,  Oleg Baliuk/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste