Revista Nunta
Accesorii

10 lucruri esentiale si sugestii personale de la Adina Buzatu

image Postat la: 28.01.2019 - 02:00
image Revista Nunta
10 lucruri esentiale si sugestii personale de la Adina Buzatu

Atemporalitate

Te vei lăuda cu pozele de la nuntă și peste 30 de ani. Alege ținute clasice reinterpretate modern, astfel încât să faci furori și acum, și când vei avea nepoți.

Personalizare

Nu copia un stil dintr-o poză de pe net. Optează, în schimb, pentru o ținută potrivită ție în funcție de aspectul fizic, de cromatica feței, de personalitate și, foarte important, de atitudine.

Prea mult strică

E normal să-ți dorești să fii ,,special“, dar evită exagerările. Folosește-ți bunul-gust sau apelează la specialiști.

Nu asortat, ci complementar

Moda anilor ’80 de a purta accesorii în culoarea buchetului miresei este de mult apusă. Ținutele trebuie să fie complementare și cromatic, și stilistic. Alege, deci, culori care să se îmbine armonios.

Spune-mi unde petreci, ca să-ți spun ce să îmbraci

Restaurant de 5 stele? Smoking, cămașă de ceremonie, papion sau cravată.

Plajă sau piscină? Ținută lejeră din in sau bumbac, fie în culori pastelate, fie de inspirație marină. Pantalonii vor fi până la gleznă, pantofii – fără șiret.

Accesoriile, în prim-plan

Papionul: din mătase naturală, self-tie. Niciodată acela gata cusut și fix. Butonii-bijuterie ce țin lor de nasturi: pretențioși, niciodată din plastic. Accesoriile de calitate vor da valoare întregii ținute și sigur nu vrei să arăți ,,ieftin“ chiar la nunta ta.

Una și bună

Un bărbat adevărat nu-și schimbă ținutele la un eveniment, chiar dacă e nunta lui. Păstrează aceeași ținută, iar dacă alegi o cămașă din bumbacul cel mai bun, aceasta nu se va șifona nici după zece sârbe.

Carourile sunt cool, dar nu la nuntă

Mulți se inspiră de pe conturile de socializare ale italienilor cu stil, fără să se adapteze contextului. Unii miri poartă costume în carouri potrivite doar ziua, alături de viitoarea soție îmbrăcată în rochie clasică de mireasă. Nu e OK.

Lasă ținuta office la birou!

Un alt trend copiat este acela de a purta pantofi cognac la costum bleumarin și cravată în dungi. Ne place, atâta timp cât mergi așa la birou. Nu seara și în niciun caz la propria nuntă. E lipsă de stil.

Atitudine! Atitudine! Atitudine!

Doar așa ținuta va avea succesul scontat. Simte-te bine în pielea ta și vei transmite mesajul potrivit.

1

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste